Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 克 水 (川燙用)
- 180 克 牛蒡 (約一支),去皮、削薄片
- 1 大匙 白芝麻
- 2 大匙 日式醬油
- 2 大匙 味醂
- 1 大匙 清酒
- 10 克 辣椒, 切圈
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 611 kJ / 146 kcal
- Białko
- 8.3 g
- Węglowodany
- 25.4 g
- Tłuszcz
- 2.4 g
- Błonnik
- 3 g