和風涼拌牛蒡
TM5 TM6

和風涼拌牛蒡

(Brak ocen)

Składniki

  • 1000 克 水 (川燙用)
  • 180 克 牛蒡 (約一支),去皮、削薄片
  • 1 大匙 白芝麻
  • 2 大匙 日式醬油
  • 2 大匙 味醂
  • 1 大匙 清酒
  • 10 克 辣椒, 切圈

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
611 kJ / 146 kcal
Białko
8.3 g
Węglowodany
25.4 g
Tłuszcz
2.4 g
Błonnik
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy