和風涼拌牛蒡

和風涼拌牛蒡

2.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • (川燙用)
    1000 克
  • 牛蒡 (約一支),去皮、削薄片
    180 克
  • 白芝麻
    1 大匙
  • 日式醬油
    2 大匙
  • 味醂
    2 大匙
  • 清酒
    1 大匙
  • 新鮮紅辣椒 切圈
    10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 8.3 g
Kalorie 611 kJ / 146 kcal
Tłuszcz 2.4 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 25.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...