
Urządzenia i Akcesoria
Mascarpone-Creme mit Knusperstangen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen
Składniki
Knusperstangen
-
Haselnüsse50 g
-
Zucker25 g
-
Zimt¼ TL
-
Kardamom1 Msp.
-
Butter70 g
-
Filoteig (à 25 g)2 Blätter
Mascarpone-Creme
-
Mascarpone250 g
-
Magerquark250 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht4 EL
-
Orange Bio, 1 TL Schale abgerieben, Saft ausgepresst1
-
reife Mango Fruchtfleisch in Würfeln (1 cm)250 g
-
Erdbeeren je nach Größe halbiert oder geviertelt250 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
719 kcal /
3010 kJ
Białko
15 g
Tłuszcz
50 g
Węglowodany
49 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ESSEN & TRINKEN 2/2017
50 Przepisów
Niemcy
Niemcy