Urządzenia i Akcesoria
豉香松阪豬
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
松阪肉 切片400 克
-
薄鹽醬油2 大匙
-
米酒1 大匙
-
白胡椒粉1 茶匙
-
香油10 克
-
薑 切片20 克
-
蒜頭 切片3 顆
-
豆豉 略拍扁2 大匙
-
蔥 切片½ 枝
-
新鮮紅辣椒 (opcjonalnie) 切片10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
20.3 g
Kalorie
1039 kJ /
248 kcal
Tłuszcz
15.4 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
元氣便當菜
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan