豉香松阪豬

豉香松阪豬

4.2 5 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 松阪肉 切片
    400 克
  • 薄鹽醬油
    2 大匙
  • 米酒
    1 大匙
  • 白胡椒粉
    1 茶匙
  • 香油
    10 克
  • 切片
    20 克
  • 蒜頭 切片
    3 顆
  • 豆豉 略拍扁
    2 大匙
  • 切片
    ½ 枝
  • 新鮮紅辣椒 (opcjonalnie) 切片
    10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 20.3 g
Kalorie 1039 kJ / 248 kcal
Tłuszcz 15.4 g
Błonnik 2.5 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...