冰糖銀耳雪梨

冰糖銀耳雪梨

2.8 4 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
1 罐

Składniki

  • 新鮮白木耳 去根部,切塊(約1公分)
    125 克
  • 水梨 去皮,去籽,切塊(約1公分)
    500 克
  • 冰糖
    110 克
  • 檸檬汁
    2 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 罐

Sód 8.9 mg
Białko 2.2 g
Kalorie 2680.3 kJ / 641.2 kcal
Tłuszcz 0.8 g
Błonnik 11.9 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Węglowodany 171.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...