Urządzenia i Akcesoria
冰糖銀耳雪梨
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
1 罐
Składniki
-
新鮮白木耳 去根部,切塊(約1公分)125 克
-
水梨 去皮,去籽,切塊(約1公分)500 克
-
冰糖110 克
-
檸檬汁2 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 罐
Sód
8.9 mg
Białko
2.2 g
Kalorie
2680.3 kJ /
641.2 kcal
Tłuszcz
0.8 g
Błonnik
11.9 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
171.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
不膩口雙果醬
8 Przepisów
Tajwan
Tajwan