Urządzenia i Akcesoria
Feta-Paprika-Dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
8 Portionen
Składniki
-
getrocknete Aprikosen, entsteint50 g
-
rote Paprika (300 g), in Stücken2
-
Griechischer Joghurt (10% Fett)200 g
-
Feta salzreduziert (z.B. von Salakis), in Stücken180 g
-
Schnittlauch in Röllchen4 EL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
5 g
Kalorie
503 kJ /
120 kcal
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 2/2017
50 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Frischkäse-Paprika-Dip
10 min
Paprika-Schafskäse-Dip
10 min
Honig-Senf-Dip
10 min
Frischkäse-Kräuter-Dip
10 min
Gemüsesticks mit Feta-Minz-Dip
25 min
Schnelle Aioli
10 min
Kräuterbutter
10 min
Radieschen-Dip
10 min
Hüttenkäse-Curry-Dip
10 min
Paprika-Feta-Creme
10 min
Paprika-Walnuss-Dip
5 min
Avocado-Dip
10 min