
Urządzenia i Akcesoria
Feta-Paprika-Dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
8 Portionen
Składniki
-
getrocknete Aprikosen, entsteint50 g
-
rote Paprika (300 g), in Stücken2
-
Griechischer Joghurt (10% Fett)200 g
-
Feta salzreduziert (z.B. von Salakis), in Stücken180 g
-
Schnittlauch in Röllchen4 EL
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
120 kcal /
503 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ESSEN & TRINKEN 2/2017
50 Przepisów
Niemcy
Niemcy