Feta-Paprika-Dip

Feta-Paprika-Dip

3.1 713 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
8 Portionen

Składniki

  • getrocknete Aprikosen, entsteint
    50 g
  • rote Paprika (300 g), in Stücken
    2
  • Griechischer Joghurt (10% Fett)
    200 g
  • Feta salzreduziert (z.B. von Salakis), in Stücken
    180 g
  • Schnittlauch in Röllchen
    4 EL

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 5 g
Kalorie 503 kJ / 120 kcal
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...