Urządzenia i Akcesoria
Frischkäse-Paprika-Dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
10 Portionen
Składniki
-
Petersilie abgezupft3 Stängel
-
Dill abgezupft3 Stängel
-
gelbe Paprika in Stücken150 g
-
Frischkäse400 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Paprika rosenscharf½ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
5 g
Kalorie
591 kJ /
141 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
0.6 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Finessen 6/2015
22 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Paprika-Schafskäse-Dip
10 min
Honig-Senf-Dip
10 min
Frischkäse-Kräuter-Dip
10 min
Feta-Paprika-Dip
10 min
Kräuterbutter
10 min
Paprika-Dip
50 min
Gemüsesticks mit zweierlei leichten Dips
30 min
Radieschen-Dip
10 min
Honig-Senf-Dip
5 min
Paprika-Feta-Creme
10 min
Möhren-Rucola-Dip
40 min
Rucola-Tomaten-Dip
10 min