
Urządzenia i Akcesoria
Kasseler im Brotteig
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
8 Portionen
Składniki
-
Walnüsse, ohne Schale150 g
-
Wasser1380 g
-
Roggenmehl Type 1150170 g
-
Weizenmehl Type 1050 und etwas mehr zum Bearbeiten700 g
-
Öl zum Bearbeiten
-
Weißweinessig30 g
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Salz15 g
-
Kasseler ohne Knochen2000 g
-
Muskat10 Prisen
-
Pfeffer8 Prisen
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
966 kcal /
4042 kJ
Białko
57 g
Tłuszcz
44 g
Węglowodany
78 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ESSEN & TRINKEN 2/2017
50 Przepisów
Niemcy
Niemcy