Kasseler im Brotteig

Kasseler im Brotteig

4.5 42 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
8 Portionen

Składniki

  • Walnüsse, ohne Schale
    150 g
  • Wasser
    1380 g
  • Roggenmehl Type 1150
    170 g
  • Weizenmehl Type 1050 und etwas mehr zum Bearbeiten
    700 g
  • Öl zum Bearbeiten
  • Weißweinessig
    30 g
  • Hefe (20 g)
    ½ Würfel
  • Salz
    15 g
  • Kasseler ohne Knochen
    2000 g
  • Muskat
    10 Prisen
  • Pfeffer
    8 Prisen

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 57 g
Kalorie 4042 kJ / 966 kcal
Tłuszcz 44 g
Węglowodany 78 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...