Urządzenia i Akcesoria
Treska s cibulovo-balzamikovým přelivem
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porce
Składniki
-
500 gramů červené cibule na tenké plátky
-
200 gramů třtinového cukru
-
100 gramů balzamikového octa
-
20 gramů medu
-
1 špetka soli plus extra na osolení ryby
-
1 špetka pepře černého, mletého
-
800 gramů tresky
-
500 gramů vody
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 porce
Białko
130.3 g
Kalorie
7188 kJ /
1788 kcal
Tłuszcz
5.3 g
Węglowodany
306.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Itálie na talíři
76 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Celerové ragú s mandlemi
45 min
Pak choi s houbami
15 min
Plněný lilek po orientálsku
1 godz. 20 min
Chřestovo-sýrový quiche
1 godz. 10 min
Kuřecí supreme s medem, limetkou a mangovým chutney
1 godz. 15 min
Smoothie s kadeřávkem, mladou pšenicí a datlemi
5 min
Římské gratinované artyčoky
45 min
Hovězí na tamarindu s rýží
1 godz.
Kuřecí prsa plněná avokádem s barevnou rýží
1 godz.
Krémová polenta s parmazánem, divoké bylinky a pošírované vejce
45 min
Čočkový salát s uzeným pstruhem a granátovým jablkem
1 godz. 50 min
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
35 min