Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 gramů červené cibule, na tenké plátky
- 200 gramů třtinového cukru
- 100 gramů balzamikového octa
- 20 gramů medu
- 1 špetka soli, plus extra na osolení ryby
- 1 špetka pepře černého, mletého
- 800 gramů tresky
- 500 gramů vody
- Wartości odżywcze
- na 4 porce
- Kalorie
- 7188 kJ / 1788 kcal
- Białko
- 130.3 g
- Węglowodany
- 306.4 g
- Tłuszcz
- 5.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kuřecí krémová polévka s kešu oříšky
30 Min
Králík se zeleninou a brambory
55min
Špagety s rajčatovou omáčkou a očními bulvami
1 Std. 25 Min
Mrkvové pyré s olivovým olejem
35 Min
Chřest na páře s hnědým máslem a makovou oplatkou
1 Std. 40 Min
Papriková omeleta s kukuřično-rajčatovou salsou
40 Min
Citrónové rizoto s bílou rybou
30 Min
Treska s citrusovým máslem
50min
Hovězí na tamarindu s rýží
1 Std.
Chřest s pošírovaným vejcem a řeřichovým přelivem
35 Min
Krémová polenta s parmazánem, divoké bylinky a pošírované vejce
45 Min
Lososovo-hořčičná omáčka s koprem na těstoviny
20min