Urządzenia i Akcesoria
Treska s cibulovo-balzamikovým přelivem
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porce
Składniki
-
500 gramů červené cibule na tenké plátky
-
200 gramů třtinového cukru
-
100 gramů balzamikového octa
-
20 gramů medu
-
1 špetka soli plus extra na osolení ryby
-
1 špetka pepře černého, mletého
-
800 gramů tresky
-
500 gramů vody
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 porce
Białko
130.3 g
Kalorie
7188 kJ /
1788 kcal
Tłuszcz
5.3 g
Węglowodany
306.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Itálie na talíři
76 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Celerové pyré s blaťáckým zlatem
50 min
Polévka z mladého česneku s uzeným lososovitým pstruhem a hráškem
Brak ocen
Krevetový vývar v thajském stylu a pikantní jablka
1 godz. 15 min
Červené RAW stew z čerstvé zeleniny
5 min
Treska na thajský způsob
2 godz. 40 min
Bramborové pyré s hráškem a mátou
45 min
Slávky v rajčatovo-bylinkové omáčce
30 min
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
35 min
Kapr na modro
55 min
Žampiónový krém s estragonem
Brak ocen
Teplý zeleninový salát, máslová pěna a krusta z bílé veky
35 min
Krémová polévka ze zelené čočky s křepelčím vejcem
45 min