Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 gramů červené cibule, na tenké plátky
- 200 gramů třtinového cukru
- 100 gramů balzamikového octa
- 20 gramů medu
- 1 špetka soli, plus extra na osolení ryby
- 1 špetka pepře černého, mletého
- 800 gramů tresky
- 500 gramů vody
- Wartości odżywcze
- na 4 porce
- Kalorie
- 7188 kJ / 1788 kcal
- Białko
- 130.3 g
- Węglowodany
- 306.4 g
- Tłuszcz
- 5.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Houbové rizoto
40min
Tatarák po francouzsku
1h 10min
Ryba po indicku s jogurtovou omáčkou, bramborami a zeleninou
1h
Králík ve slaninové košilce s gnocchi
1h 20min
Cuketové rizoto s krevetami
1h 15min
Pomerančovo-lososový špíz s jasmínovou rýží
1h
Pstruzi v holandské omáčce s bramborami
1h 5min
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
35 dk
Bylinkové noky, divoké houby, hrášek a omáčka z vyzrálého sýra
1h
Rizoto trikolora
1h 25min
Vejce na páře á la flamenca
25min
Treska s citrusovým máslem
50min