Urządzenia i Akcesoria
Treska s cibulovo-balzamikovým přelivem
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porce
Składniki
-
500 gramů červené cibule na tenké plátky
-
200 gramů třtinového cukru
-
100 gramů balzamikového octa
-
20 gramů medu
-
1 špetka soli plus extra na osolení ryby
-
1 špetka pepře černého, mletého
-
800 gramů tresky
-
500 gramů vody
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 porce
Białko
130.3 g
Kalorie
7188 kJ /
1788 kcal
Tłuszcz
5.3 g
Węglowodany
306.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Itálie na talíři
76 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Losos s pórkem a bylinkami
35 min
Citrónové kuře s chřestem
40 min
Srnčí s bramborovými pusinkami a mrkví
1 godz. 50 min
Francouzské máslo Montpellier
Brak ocen
Čekanka s mletým masem, rýží a rajčatovou omáčkou
1 godz.
Jelení ragú s hořkou čokoládou
9 godz. 30 min
Losos s pomerančem a brokolicovým kuskusem
30 min
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
35 min
Plněná rajčata s rýží, s omáčkou z kešu ořechů a bazalky
1 godz. 30 min
Tatarák po francouzsku
1 godz. 10 min
Losos s mangovou omáčkou, fazolovými lusky a mrkví
1 godz.
Pstruzi v holandské omáčce s bramborami
1 godz. 5 min