Urządzenia i Akcesoria
Okatý chléb
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 9 godz. 40 min
20 krajíců
Składniki
-
400 gramů hladké mouky
-
135 gramů žitné mouky chlebové
-
2 čajové lžičky soli
-
1 čajová lžička octa
-
8 gramů sušeného droždí
-
1 polévková lžíce kmínu, celého
-
1 polévková lžíce slunečnicových semínek (opcjonalnie) nebo podle chuti
-
1 polévková lžíce dýňových semínek (opcjonalnie) nebo podle chuti
-
500 gramů vody
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 20 krajíců
Białko
72 g
Kalorie
8724 kJ /
2077 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
26 g
Węglowodany
396 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Celozrnné housky
2 godz.
Bylinková sůl na brambory
5 min
Domácí máslo se zakysanou smetanou
40 min
Bagety
35 min
Žitno-pšeničný chléb z droždí
2 godz. 10 min
Pivní chléb
3 godz. 40 min
Domácí rohlíky
2 godz. 35 min
Bagety
35 min
Český chléb z žitného kvásku
15 godz. 30 min
Skládaný bylinkový chléb
1 godz. 20 min
Sádlo se škvarky a tymiánem
2 godz. 5 min
Tradiční chléb se semínky
1 godz. 50 min