
Urządzenia i Akcesoria
Camarones al ajillo
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 porciones
Składniki
-
10 g de chile guajillo sin rabo
-
30 g de ajos pelados
-
50 g de aceite de oliva
-
20 camarones crudos, pelados, medianos
-
45 g de agua
-
½ cdita de sal fina
Wartości odżywcze na 1 porción
Kalorie
151.1 kcal /
632.1 kJ
Białko
4.8 g
Tłuszcz
12.9 g
Węglowodany
4.5 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Sód
464.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

LOS CHILES
65 Przepisów
Meksyk
Meksyk