Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de chile guajillo, sin rabo
- 30 g de ajos, pelados
- 50 g de aceite de oliva
- 20 camarones crudos, pelados, medianos
- 45 g de agua
- ½ cdita de sal fina
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 773 kJ / 184 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 0.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Papas rostizadas TM6
1óra 15p
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30 min
Carne en su jugo
35 min
Aderezo de cilantro
5 min
Camarones en salsa de pimientos
25 Min
Pasta con camarones
35 min
Camarones picantes con ajo y tomate cherry
35 min
Camarones a la mantequilla de ajo
35 min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1óra
Camarones al ajillo
35 min
Camarones al mojo de ajo
20 min
Camarones sofritos TM6
15 min