Urządzenia i Akcesoria
喼汁牛肉球
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
14 个
Składniki
-
牛肉块,去筋350 克
-
猪板油 切块100 克
-
荸荠 去皮,切块100 克
-
姜 切末10 克
-
料酒10 克
-
水 请按操作步骤添加680 克
-
盐½ 茶匙
-
淀粉20 克
-
胡椒粉¼ 茶匙
-
辣酱油 (喼汁)多准备一些蘸食用20 克
-
麻油10 克
-
葱 切葱花,装饰用1 支
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 个
Białko
5.4 g
Kalorie
426 kJ /
101 kcal
Tłuszcz
7.7 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
2.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
食粤飘香
70 Przepisów
Chiny
Chiny