喼汁牛肉球

喼汁牛肉球

2.3 3 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
14 个

Składniki

  • 牛肉块,去筋
    350 克
  • 猪板油 切块
    100 克
  • 荸荠 去皮,切块
    100 克
  • 切末
    10 克
  • 料酒
    10 克
  • 请按操作步骤添加
    680 克
  • ½ 茶匙
  • 淀粉
    20 克
  • 胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 辣酱油 (喼汁)多准备一些蘸食用
    20 克
  • 麻油
    10 克
  • 切葱花,装饰用
    1 支

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 个

Białko 5.4 g
Kalorie 426 kJ / 101 kcal
Tłuszcz 7.7 g
Błonnik 0.1 g
Węglowodany 2.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...