Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 gramů cibule, napůl
- 3 stroužky česneku
-
5
gramů vepřového sádla
lub 5 gramů oleje - 500 gramů vody
- 1 špetka pepře, černého, mletého
- 1 špetka tymiánu, sušeného
- 500 gramů kuřecích jater, očištěných, překrojených napůl
- 1 špetka soli
- chilli, mleté, dle chuti
- 400 gramů sterilovaných rajčat v plechovce
- 1 čajová lžička cukru
-
1
kostka kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody)
lub 1 vrchovatá čajová lžička dochucovací pasty, domácí, zeleninové - 15 gramů hladké mouky, rozmíchané v trošce vody
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1089 kJ / 260 kcal
- Białko
- 30.5 g
- Węglowodany
- 13.4 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 2.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hovězí guláš s knedlíky ze staršího pečiva
2h
Bramboračka se sušenými houbami
30 min
Fazole s vepřovým masem a klobásou
1 godz. 20 min
Kuře a lá svíčková s knedlíkem
55 min
Katův šleh
35 min
Zabijačkový guláš s knedlíkem
1h 35 min
Bramborový guláš s párkem
40 min
Gulášová polévka
1h 5min
Kari kuře se žampióny a basmati rýží
35 min
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1 godz.
Sekaná s bramborami
1 godz.
Dršťková polévka
1 godz.