Urządzenia i Akcesoria
Milánské rizoto
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porce
Składniki
-
30 gramů cibule, napůl30 gramů šalotky napůl
-
40 gramů másla
-
40 gramů extra panenského olivového oleje
-
320 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
-
100 gramů bílého vína, suchého
-
700 gramů vody
-
2 špetky šafránu
-
1 vrchovatá čajová lžička masové dochucovací pasty1 čajová lžička soli plus podle chuti,
-
40 gramů parmazánu, strouhaného
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
6.75 g
Kalorie
2001 kJ /
477 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
0.38 g
Węglowodany
68 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Itálie na talíři
76 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Bylinkové noky, divoké houby, hrášek a omáčka z vyzrálého sýra
1 godz.
Hráškové rizoto s pancettou
30 min
Cuketové rizoto s krevetami
1 godz. 15 min
Houbové quinotto
30 min
Ořechové rizoto s pečenými rajčaty
40 min
Rizoto s hruškami a gorgonzolou
40 min
Rizoto s krémovou rukolou
40 min
Omáčka amatriciana
50 min
Rajčatové rizoto s kuřecími prsy plněnými citrónem a ricottou
45 min
Rizoto s dýní a taleggiem
45 min
Špenátové rizoto
30 min
Rizoto s parmazánem
30 min