Hříbkové rizoto

Hříbkové rizoto

4.2 10 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porce

Składniki

  • 1 svazek čerstvé petržele
  • 30 gramů šalotky napůl
  • 300 gramů čerstvých hříbků na kousky
    40 gramů směsi hub, sušených, na kousky
  • 30 gramů extra panenského olivového oleje
  • 320 gramů rýže na rizoto (Carnaroli, Arborio nebo parboiled, doba vaření - 14 minut)
  • 60 gramů bílého vína, suchého
  • 1 čajová lžička soli
    1 vrchovatá čajová lžička masové dochucovací pasty
  • 800 gramů vody
  • 30 gramů másla na kousky

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porci

Białko 8.1 g
Kalorie 1861 kJ / 444 kcal
Tłuszcz 14.4 g
Błonnik 2.1 g
Węglowodany 69.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...