Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 gramů cibule, napůl
- 4 stroužků česneku
- 20 gramů vepřového sádla
- 200 gramů anglické slaniny, na kostičky
- 350 gramů vepřového masa, bez kosti plece, na kostičky, osolené a opepřené
- 2 čajové lžičky červené papriky, sladké
- 600 gramů vody
- 1 kostka hovězího bujónu
- 700 gramů brambor, oloupaných, nakrájených na kostičky
- 1 kus rajčatového protlaku, většího
- 1 ½ čajové lžičky majoránky, sušené
- 1 špetka soli
- 1 špetka pepře
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1953 kJ / 466 kcal
- Białko
- 31.8 g
- Węglowodany
- 46.8 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 5.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fazole s vepřovým masem a klobásou
1h 20 min
Kuře a lá svíčková s knedlíkem
55min
Katův šleh
35 min
Zabijačkový guláš s knedlíkem
1h 35 min
Paprikový guláš na červeném víně s houskovým knedlíkem
1hod. 25min
Bramborový guláš s párkem
40 min
Pivní maso se šťouchanými bramborami
1 Std.
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1 Std.
Gulášová polévka se zeleninou
1h 15 min
Klasický maďarský guláš
1h 45min
Frankfurtská polévka
30 min
Bramborový guláš
1h 10min