Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g de agua
- 25 g de levadura prensada fresca
- 200 g de harina
- 400 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 30 g de semillas de amapola
- 1 cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 460 kJ / 110 kcal
- Białko
- 3.4 g
- Węglowodany
- 21.9 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 79.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Barras de trigo y espelta con masa madre
21h
Pan de nueces
3 godz. 45 min
Pan de molde sin corteza
2h 20min
Panecillos de aceite
1h 25min
Pan rápido sin horno para bocadillos
1h
Pan rústico de cúrcuma
9h 30min
Pan de molde con semillas de amapola
2h 10min
Panecillos al vapor
2h 10min
Pan de molde
3h
Pan integral de molde
3h
Pan integral de espelta y centeno
2h 15min
Hogaza rústica con centeno
16 Std.