Carbonade

Carbonade

3.0 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
6 porzioni

Składniki

  • 700 g di carne di manzo senza nervi e a tocchetti (circa 3 cm)
  • 30 g di farina tipo 00
  • 500 g di cipolle in quarti
  • 50 g di burro a pezzi
  • 100 g di vino rosso corposo
  • 1 cucchiaino raso di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 234 kcal / 979 kJ
Białko 26.9 g
Tłuszcz 9.2 g
Węglowodany 8.6 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...