Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de pipas de calabaza
- 300 g de nata (35% de grasa)
- 1 huevo
- 2 yemas de huevo
- 30 g de miel
- 1 vaina de vainilla (solo la raspadura)
- 2 cucharaditas de licor de almendra
-
100
g de aceite de pipas de calabaza
lub 100 g de aceite de girasol - 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao), en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2342 kJ / 559 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 45 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chocolate chai
20 min
Helado de vino con arándanos
9 Std. 30 Min
Reducción de vino oloroso Pedro Ximenez
15min
Bavaroise de sandía
5h
Snack de pistachos con dátiles
1j
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
4 godz. 50 min
Magret de pato con salsa de soja y mirin
30 min
Nems de confit de pato con salsa agridulce de higos
50 menit
Panna cotta a la crema de whisky
2h 45 min
Tiramisú de café latte con crocanti de pistachos
1j 30 menit
Islas flotantes
1 Std. 45 Min
Bavaroise de naranja
5 Std. 15 Min