Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de pipas de calabaza
- 300 g de nata (35% de grasa)
- 1 huevo
- 2 yemas de huevo
- 30 g de miel
- 1 vaina de vainilla (solo la raspadura)
- 2 cucharaditas de licor de almendra
-
100
g de aceite de pipas de calabaza
lub 100 g de aceite de girasol - 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao), en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2342 kJ / 559 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 45 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Flan de chocolate y leche condensada
1 Std. 25 Min
Flan de ricota, cebolla y salvia
1h
Triffle de cantuccini y cerezas
1h 55min
Soufflé de nueces
1 Std. 15 Min
Crema de caramelo
2 godz. 10 min
Peras al vino dulce con sabayón
30 Min
Panna cotta de yogur con salsa de albaricoques
6 godz. 30 min
Macarons de helado de coco
2óra 20p
Chocolate chai
20 Min
Crema de chocolate
2 godz. 10 min
Bavaroises de chocolate con menta
2 Std. 15 Min
Crema catalana de chocolate
40 Min