Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 gramů parmazánu
- 90 gramů šalotky
- 2 stroužky česneku
- 20 gramů olivového oleje
- 50 gramů másla
- 200 gramů žampiónů, nakrájených na plátky (0,5 cm)
- ¾ čajové lžičky soli
- 200 gramů rýže arborio
- 100 gramů bílého vína, suchého
- 500 gramů drůbežího vývaru, nebo 500 gramů vody a kostku drůbežího bujónu
- 80 gramů mascarpone
- 1 polévková lžíce čerstvé petržele, nasekané, na posypání
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1978 kJ / 472 kcal
- Białko
- 9.7 g
- Węglowodany
- 50.25 g
- Tłuszcz
- 28.13 g
- Błonnik
- 1.75 g
Alternatywne przepisy
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30 min
Houbové rizoto
40 min
Hráškové rizoto s pancettou
30 min
Rizoto s krémovou rukolou
40 min
Losos s krémovou koprovou omáčkou a basmati rýží
40 min
Rizoto s houbami a špenátem
55 min
Tagliatelle s hříbky a karamelizovanými rajčaty
35 min
Špecle v žampiónovo-slaninové omáčce - z jednoho hrnce
30 min
Lososové rizoto s fenyklem
25min
Krémové žampióny s pečenými bramborami
1 godz. 30 min
Rizoto s uzeným lososem a pórkem
40 min
Tagliatelle s restovanými hříbky
1 godz.