Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 gramů másla
- 40 gramů hladké mouky
- 500 gramů mléka
- ½ čajové lžičky soli
- 2 špetky pepře, černého, mletého
- 2 špetky muškátového oříšku, strouhaného (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 8 porcí
- Kalorie
- 3203 kJ / 766 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 53 g
- Tłuszcz
- 52 g
- Błonnik
- 1.2 g
Alternatywne przepisy
Holandská omáčka
15 min
Belgické vafle se šlehačkou a jahodami
1h 50 min
Rajčatová bešamelová omáčka (omáčka Aurora)
15 min
Hříbkové ragú s houskovými noky
1h
Holandská omáčka
15 min
Bílý chřest s jogurtovým přelivem à la holandská omáčka
1h
Chřest na páře s hnědým máslem a makovou oplatkou
1h 40min
Chřest se šunkou, holandskou omáčkou a bramborami
1h
Chřestovo-sýrový quiche
1h 10min
Chřestová polévka s citrónovou trávou a kokosovým mlékem
55 phút
Králičí terina s čerstvými bylinkami
2h 35 min
Hráškové pesto s ricottou
10 Min