Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 90 gramů sýru, parmazánu, na kousky
- 1 svazek petrželové natě
- 40 gramů cibule, napůl
- 1 stroužek česneku
- 15 gramů olivového oleje
- 40 gramů másla
- 300 gramů rýže arborio
- 200 gramů bílého vína, suchého
- 700 gramů vody
- 1 kostka kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody)
- 200 gramů čerstvých hub, na kousky
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 1 čajová lžička pepře, mletého
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 3343 kJ / 798 kcal
- Białko
- 20.4 g
- Węglowodany
- 80.9 g
- Tłuszcz
- 36.3 g
- Błonnik
- 7.6 g
Alternatywne przepisy
Houbovo-smetanová omáčka
30 min
Houbové rizoto s mascarpone
30 min
Rizoto s houbami a špenátem
55min
Tagliatelle s hříbky a karamelizovanými rajčaty
35 Min
Špecle v žampiónovo-slaninové omáčce - z jednoho hrnce
30 min
Houbové rizoto s vejcem v rajčatovém hnízdě
50 Min
Chřest s rýží a citrónovou omáčkou sabayon
1 godz.
Salát z nových brambor s uzeným pstruhem
40 min
Houbový Stroganoff
30 min
Tagliatelle s restovanými hříbky
1 godz.
Houbový guláš s knedlíky v ubrousku
1 Std. 10 Min
Kuřecí Pad Thai
20min