Urządzenia i Akcesoria
Houbové rizoto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porce
Składniki
-
90 gramů sýru, parmazánu na kousky
-
1 svazek petrželové natě
-
40 gramů cibule napůl
-
1 stroužek česneku
-
15 gramů olivového oleje
-
40 gramů másla
-
300 gramů rýže arborio
-
200 gramů bílého vína, suchého
-
700 gramů vody
-
1 kostka kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody)
-
200 gramů čerstvých hub na kousky
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
1 čajová lžička pepře, mletého
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
20.4 g
Kalorie
3343 kJ /
798 kcal
Tłuszcz
36.3 g
Błonnik
7.6 g
Węglowodany
80.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zámecké rizoto
35 min
Rizoto s brynzou a vlašskými ořechy
40 min
Houbové quinotto
30 min
Rizoto s houbami a špenátem
55 min
Špecle v žampiónovo-slaninové omáčce - z jednoho hrnce
30 min
Rizoto s krémovou rukolou
40 min
Tagliatelle s restovanými hříbky
1 godz.
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30 min
Těstoviny penne s houbami
35 min
Houbovo-smetanová omáčka
30 min
Houbové rizoto s mascarpone
30 min
Rizoto s parmazánem
30 min