Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 gramů jarní cibulky, na kusy (4 cm)
- 200 gramů brambor, moučných, na kostky (3 cm)
- 50 gramů másla
- 250 gramů čerstvého špenátu
- 1 kostka hovězího bujónu
- 1 kostka zeleninového bujónu
- 1000 gramů vody
- ½ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky černého pepře, čerstvě umletého
- 200 gramů smetany
- 2 vejce
- 200 gramů zakysané smetany
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1138.8 kJ / 271.2 kcal
- Białko
- 6.3 g
- Węglowodany
- 11.8 g
- Tłuszcz
- 23.3 g
- Błonnik
- 1.3 g
Alternatywne przepisy
Pórkový krém
40min
Mrkvová krémová polévka
30min
Rajčatová krémová polévka
30min
Brokolicový krém
30min
Špenátová polévka se smetanou
40min
Cuketová krémová polévka
25 min
Krémová zeleninová polévka
35min
Žampiónová krémová polévka
20 min
Kedlubnová polévka
35min
Krémová květáková polévka
30min
Hrachová krémová polévka
25 min
Špenátovo-bramborová polévka s vaječnou omeletou
45min