Boloňské ragú

Boloňské ragú

4.7 172 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 porcí

Składniki

  • 60 gramů anglické slaniny na kousky
    60 gramů sušené šunky, na kousky
  • 40 gramů řapíkatého celeru na kousky
  • 40 - 50 gramů mrkve (1 mrkev), na kousky
  • 75 - 90 gramů cibule (1 cibule), napůl
  • 15 gramů extra panenského olivového oleje
  • 15 gramů másla
  • 200 gramů směsi vepřového a hovězího mletého masa
  • 35 gramů suchého bílého vína
    35 gramů červeného vína
  • 125 gramů konzervovaných rajčat
  • 35 gramů vody vlažné
  • 1 bobkový list, sušený
  • 15 gramů rajčatového protlaku
  • ½ čajové lžičky soli
  • 50 gramů mléka (opcjonalnie)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porci

Białko 20.17 g
Kalorie 1034 kJ / 247 kcal
Tłuszcz 16.28 g
Błonnik 1.42 g
Węglowodany 5.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...