Urządzenia i Akcesoria
白灼小龙虾
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份
Składniki
-
小龙虾550 克
-
藤椒40 克
-
姜 切片10 克
-
蒜头4 瓣
-
盐20 克
-
葱 切段10 克
-
干辣椒2 支
-
香叶1 片
-
料酒30 克
-
水1000 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
21.3 g
Kalorie
616 kJ /
147 kcal
Tłuszcz
5.9 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
辣味中国
70 Przepisów
Chiny
Chiny