Pizza alla Romana

Pizza alla Romana

4.8 31 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
3 porce

Składniki

Těsto
  • 200 gramů vody
  • 1 čajová lžička cukru krupice
  • 20 gramů čerstvého droždí
    2 čajové lžičky instantního droždí, (cca 8 gramů)
  • 400 gramů hladká mouka plus extra na posypání
    400 gramů pizza mouky, hladké, plus extra na podsypání
  • 30 gramů slunečnicového oleje (nebo arašídového), plus extra na vymazání
  • 1 čajová lžička soli
Směs na pizzu
  • 500 gramů rajčat na kousky, bez semínek
  • 10 ančoviček
  • 1 čajová lžička oregana, sušeného
  • 1 čajová lžička soli
  • 25 gramů extra panenského olivového oleje
  • 240 gramů mozzarelly na plátky (5 mm)
  • 3 čajové lžičky kaparů, solených (propláchnutých)
  • 50 gramů černých oliv, bez pecek

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porce

Białko 32.97 g
Kalorie 3847 kJ / 918 kcal
Tłuszcz 39.77 g
Błonnik 6.6 g
Węglowodany 108.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...