Cupcakes à la framboise
TM6 TM5 TM31

Cupcakes à la framboise

3.6 (42 oceny)

Składniki

La pâte à cupcake

  • beurre, pour les moules
  • farine, pour les moules
  • 2 œufs
  • 50 g de cassonade
  • 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
  • 150 g de framboises fraîches
    lub 150 g de framboises surgelées

La crème au mascarpone

  • 40 g de sucre en poudre
  • 200 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
  • 100 g de mascarpone, très froid
  • 10 framboises fraîches
    lub 10 framboises surgelées

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1201 kJ / 288 kcal
Białko
4.1 g
Węglowodany
18.5 g
Tłuszcz
21.5 g
Błonnik
1.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy