Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 gramů čerstvého kopru
- 30 gramů čerstvého špenátu
- 500 gramů vody
- 2 špetky soli
- 500 gramů brambor, nových, neoloupaných, očištěných
-
2
filety uzeného pstruha (cca 100 gramů)
lub 2 filety uzeného lososa (cca 100 gramů) - 2 polévkové lžíce extra panenského olivového oleje
- 2 polévkové lžíce citrónové šťávy
- 1 špetka pepře, černého, čerstvě umletého
- 100 gramů bílého jogurtu
- 1 vrchovatá polévková lžíce řeřichy
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2695 kJ / 643 kcal
- Białko
- 29.25 g
- Węglowodany
- 87.5 g
- Tłuszcz
- 14.3 g
- Błonnik
- 1.38 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kuře po asijsku s rýží a zeleninou
40min
Losos v zázvorové omáčce s kešu oříšky
30 min
Králík po sicilsku
1h 20min
Lilkové ragú s cizrnou
45 min
Tabouleh s boby
50 Min
Pečené fazole
1h 25min
Rychlý jehněčí dansak
45 min
Marocká polévka harira s kuřecím masem
55min
Zelný Eintopf s bílými fazolemi a rajčaty
40min
Rajčatovo-fazolový salát
30 min
Ragú z kapra, paprik a rajčat
30 min
Ratatouille
40min