Wersje kompatybilne
White Chocolate, Raspberry and Pistachio Brownies (Gluten Free)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g dark chocolate, small pieces or callets
- 100 g unsalted butter, soft
- 100 g gluten free self-raising flour
- 200 g caster sugar
- 3 large eggs
- 70 g pistachio nuts, unsalted, shelled
- 120 g white chocolate, divided into squares (approx. 2 cm)
- 100 g fresh raspberries
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 1416 kJ / 338 kcal
- Białko
- 5.5 g
- Węglowodany
- 35.5 g
- Tłuszcz
- 19.4 g
Alternatywne przepisy
Lemon Meringue Cake with 10-Minute Frosting
2 Std. 10 Min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1 godz.
Banana Peel Cookies
1h 30min
Chocolate Hazelnut Torte with Fresh Berries
45 min
Black Forest Trifle
1 godz. 45 min
Pistachio Almond Twists
45 min
Milk Chocolate and Banana Cake
3h 35min
Blueberry and White Chocolate Traybake
1 godz.
Blackberry Muffins with Cardamom Crunch Topping
30 min
Almond Cake with White Chocolate Topping
2h 50min
Salted Caramel Basque Cheesecake
13h 10min
Carrot Cake Cupcakes
1h 20min