Baked White Chocolate Caramel Cheesecake
TM6 TM5

Baked White Chocolate Caramel Cheesecake

4.8 (160 ocen)

Składniki

Biscuit Base

  • 90 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
  • 280 g digestive biscuits

White Chocolate Filling

  • 230 g white chocolate, small pieces or callets
  • 110 g double cream
  • 700 g cream cheese
  • 220 g granulated sugar
  • 5 large eggs
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 1 pinch fine sea salt

Caramel Sauce

  • 140 g light brown sugar
  • 200 g double cream
  • 30 g unsalted butter
  • 1 tsp lemon juice

Wartości odżywcze
na 1 slice
Kalorie
2579 kJ / 616 kcal
Białko
6.3 g
Węglowodany
43.6 g
Tłuszcz
46.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy