Urządzenia i Akcesoria
Neapolitan
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
20 pieces
Składniki
White fondant (see tip)
-
sugar300 g
-
water100 g
Vanilla biscuit
-
eggs4
-
sugar120 g
-
natural vanilla extract10 g
-
plain flour70 g
-
cornstarch30 g
Chocolate biscuit
-
eggs4
-
sugar120 g
-
plain flour50 g
-
cornstarch30 g
-
cocoa powder, unsweetened20 g
Ganache
-
dark chocolate, 70% cocoa solids250 g
-
cream, min. 30% fat200 g
To finish
-
water to be adjusted according to weight of fondant30 g
-
50 g coloured sprinkleschocolate sprinkles50 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
5.1 g
Kalorie
1188 kJ /
283 kcal
Tłuszcz
10.9 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
40.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Treat Yourself
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Number Cake
2 godz.
Chocolate Cake Pops
4 godz. 50 min
Homemade Malted Milk Powders
5 min
Chocolate cake pops
1 godz. 55 min
Spring Vegetable Soup with Herb Cubes
40 min
Spumone al caffè
5 min
Strawberry Buttermilk Sherbet
1 godz. 10 min
Banana Split
45 min
Pink and White Macarons
1 godz. 30 min
Hazlenut and Sunflower Spread
8 godz. 10 min
Cereal Fruit Pulp
20 min
Turkey rolls with gorgonzola
1 godz.