
Urządzenia i Akcesoria
Cupcake con crema e fragole
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
12 pezzi
Składniki
Cupcake
-
250 g di zucchero
-
200 g di farina tipo 00
-
1 pezzo di scorza di limone (circa 2x4 cm), senza la parte bianca
-
3 uova
-
100 g di fecola di patate
-
200 g di olio di semi di girasole
-
1 bustina di lievito in polvere per dolci (circa 16 g)
Crema
-
50 g di farina tipo 00
-
70 g di zucchero
-
1 pezzo di scorza di limone (circa 2x4 cm), senza la parte bianca
-
2 uova
-
400 g di latte
Terminare la preparazione
-
12 fragole pulite, a fettine
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
413 kcal /
1728 kJ
Białko
6.8 g
Tłuszcz
20.2 g
Węglowodany
54.5 g
Błonnik
0.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cupcake
10 Przepisów
Włochy
Włochy