Pinienkern-Schnittlauch-Pesto

Pinienkern-Schnittlauch-Pesto

4.4 99 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 Portionen

Składniki

  • Parmesan in Stücken
    80 g
  • Pinienkerne
    60 g
  • Schnittlauch in Röllchen (1 cm)
    2 Bund
  • Salz
    ½ TL
  • Olivenöl
    150 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 10 g
Kalorie 2136 kJ / 510 kcal
Tłuszcz 51 g
Błonnik 1.9 g
Węglowodany 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...