
Urządzenia i Akcesoria
Lachs-Ei-Aufstrich
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
12 Portionen
Składniki
-
Wasser400 g
-
Eier8
-
Zwiebeln halbiert100 g
-
Frischkäse200 g
-
Seelachsschnitzel (Lachsersatz), abgetropft180 g
-
Zitronensaft20 g
-
Pfeffer2 Prisen
-
Pistazien, gesalzen, geschält gehackt2 EL
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
142 kcal /
594 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
1 g
Błonnik
0.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Feste feiern
109 Przepisów
Niemcy
Niemcy