Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g Wasser
- 8 Eier
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 200 g Frischkäse
- 180 g Seelachsschnitzel (Lachsersatz), abgetropft
- 20 g Zitronensaft
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 EL Pistazien, gesalzen, geschält, gehackt
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 594 kJ / 142 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 0.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Schinkenaufstrich
10 min
Käse-Dill-Aufstrich
5 min
Eier-Puten-Aufstrich
20 min
Schinkencreme
5 min
Ei-Schinken-Aufstrich
35 min
Makrelen-Frischkäse-Aufstrich
10 min
Käsecreme mit Schinken
5 min
Maritimer Brotaufstrich
10 min
Lachs-Ei-Aufstrich
30min
Krabbenaufstrich mit Crème fraîche
5 min
Lachs-Dip
5 min
Lachsaufstrich
5 min