Urządzenia i Akcesoria
Bärlauch-Aufstrich
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
10 Portionen
Składniki
-
Bärlauch ohne Stiele, je nach Größe 1-2 x durchgeschnitten1 Bund
-
Magerquark250 g
-
Butter weich, in Stücken120 g
-
Schmand100 g
-
Kräutersalz1 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
4 g
Kalorie
541 kJ /
129 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 6/2017
32 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Bärlauchöl
15 min
Bärlauchbutter
10 min
Bärlauchcremesuppe
30 min
Bärlauch-Faltenbrot
2 godz. 30 min
Bärlauch-Aioli
10 min
Bärlauch-Spaghetti
30 min
Avocado-Bärlauch-Dip
10 min
Bärlauch-Erdäpfelkas
40 min
Bärlauchsalz
27 godz. 25 min
Bärlauch-Leinölaufstrich
15 min
Bärlauchpaste
20 min
Ei-Schinken-Aufstrich
35 min