Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 140 g Radieschen
- 1 Frühlingszwiebel, in Stücken (ca. 4 cm)
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 3 Stängel Dill, abgezupft
- 500 g Magerquark
- 100 g Tomaten, festfleischig, in Würfeln (1 cm)
- 20 g fettarme Milch
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 140 kJ / 33 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Schinkenaufstrich
10min
Hüttenschmaus
5 Min
Schinkencreme-Mousse
1h 15min
Ei-Schinken-Aufstrich
35min
Blumenkohl-Aufstrich
30min
Flammkuchendip
10min
Avocado-Hüttenkäse-Dip
15min
Paprika-Apfel-Aufstrich
25min
Möhren-Apfel-Aufstrich
20min
Schinken-Rucola-Aufstrich
15min
Hirten-Aufstrich
10min
Hüttenkäse-Curry-Dip
10min