Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Base de galleta
- 150 g de galletas, tipo María
- 100 g de mantequilla, en trozos
Puré de calabaza
- 30 g de mantequilla
- 500 g de pulpa de calabaza de castilla
- 110 g de piloncillo, en trozos
- 30 g de agua
Cheesecake
- 500 g de queso crema
- 50 g de azúcar
- 1 cda de vainilla
- 60 g de harina
- ½ cdita de canela en polvo
- ½ cdita de jengibre
- ½ cdita de nuez moscada en polvo
- 1 pizca de sal
- 4 huevos
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1848 kJ / 440 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Galletas de jengibre
1h 30min
Panqué alemán al vino tinto de Don Martin Berger
1h 30min
Conchas Gourmet
3u. 15min
Pastel de jengibre con betún de especias
3 Std.
Rosca de reyes
4h
Rosca de reyes
3 Std.
Chiles en nogada
1h
Garibaldis
40min
Pan de muerto
6 Std.
Festejo de zanahoria
2h 55min
Bisquets
40min
Gelatina de mazapán
2h