Tortino raw alla barbabietola

Tortino raw alla barbabietola

4.0 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
12 porzioni

Składniki

  • di fave di cacao non tostate
    50 g
  • di cocco disidratato grattugiato + q.b. per decorare
    150 g
  • di barbabietole a pezzi
    800 g
  • sciroppo di datteri
    15 g
  • di carote a pezzi
    200 g
  • di olio di cocco
    40 g
  • di cacao in polvere
    2 cucchiaini

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 198 kcal / 830 kJ
Białko 3.01 g
Tłuszcz 15.65 g
Węglowodany 12.53 g
Błonnik 6.33 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...