Urządzenia i Akcesoria
Aioli à la Axel Henkel
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
350 g
Składniki
-
Knoblauchzehen15 g
-
Mayonnaise (siehe Tipp)150 g
-
150 g Crème fraîchegriechischer Schafsmilchjoghurt mit 10 % Fett150 g
-
Olivenöl20 g
-
Limettensaft10 g
-
Salz½ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
3 g
Kalorie
1715 kJ /
410 kcal
Tłuszcz
43 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pirates Cooking
63 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Currywurst-Sauce à la Sansibar
30 Min
Aioli, klassisch
10 Min
Rote Mojo Sauce
10 Min
Mojo für Meeresfrüchte
10 Min
Estragon-Aioli ohne Ei
10 Min
Kräuterbutter au Café de Paris
1 Std. 10 Min
Aioli light
5 Min
Zitrus-Aioli
10 Min
Kräuter-Aioli, light
5 Min
Aprikosen-Knoblauch-Creme
10 Min
Knoblauchcreme à la Ikors
10 Min
Currywurst mit Sansibar Currysauce
30 Min