Urządzenia i Akcesoria
Tormenta frappeada
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
5 vasos
Składniki
-
200 g de crema para batir (min 30% de grasa) fría
-
50 g de licor de café40 g de ron oscuro
-
150 g de leche entera
-
2 cafés expresos, preparados fríos (aprox. 70 g)
-
50 g de jarabe de caramelo
-
1 ½ cda de cocoa en polvo (opcjonalnie)
-
300 g de hielos
-
cocoa en polvo (opcjonalnie) para decorar
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 vaso
Białko
3 g
Kalorie
876 kJ /
209 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
COCTELES PARA ENFIESTAR
11 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Chocomilk
5 min
Pay de limón con galletas
12 godz.
Pan francés
30 min
Café Dalgona
10 min
Limonada
10 min
Agua de Horchata
10 min
Chocolate caliente
15 min
Frappé de café sin lácteos ni azúcar añadida
6 godz. 5 min
Mochaccino deslactosado
15 min
Mini gelatinas mosaico
5 godz.
Nieve de frutas
10 min
Frappuccino
5 min