Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de avellanas
- 200 g de crema para batir, fría
- 190 g de crema de avellanas con cacao (p.ej. nutella)
- 200 g de leche entera
- 200 g de helado de vainilla
- Wartości odżywcze
- na 1 vaso
- Kalorie
- 3244 kJ / 775 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 58 g
- Tłuszcz
- 56 g
- Błonnik
- 2.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Malteada de Vainilla, Plátano y Café
5 Min
Pan francés
20min
Malteada de brownie de chocolate
35min
Malteada de pay de manzana
30min
Malteada de mantequilla de maní
15min
Banana split en malteada
30min
Malteada de cheesecake de fresa
40min
Frappuccino
5 Min
Hot cakes soufflé (Japoneses)
40min
Smoothie de moras
5 Min
Chocomilk
5 Min
Malteada de fresa
5 Min