Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de chocolate amargo (50% cocoa), en trozos
- 40 g de aceite
- 440 g de leche, fría
- 1 yema de huevo
- 80 g de azúcar
- 50 g de harina
- 30 g de cocoa en polvo
- 1 pizca de sal
- 250 g de helado de vainilla
- Wartości odżywcze
- na 1 vaso
- Kalorie
- 2510 kJ / 600 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 60 g
- Tłuszcz
- 34 g
- Błonnik
- 3.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Clericot
10 min
Limonada rosa
10 min
Malteada de Vainilla, Plátano y Café
5 min
Agua de sandía con chile piquín
5 min
Malteada de crema de avellanas
10 min
Agua de horchata
15min
Piñada con hierbabuena
10 min
Mil crepas de limón
1j
Crepas
1 Std. 15 Min
Malteada de fresa
5 min
Hot cakes soufflé (Japoneses)
40 min
Frappuccino
5 min