Bezlepková bageta z pohanky, quinoy a rýže

Bezlepková bageta z pohanky, quinoy a rýže

3.7 16 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
3 kusy

Składniki

  • 100 gramů pohanky nepražené
  • 140 gramů quinoy
  • 200 gramů rýže bílé, dlouhozrnné
  • 30 gramů lněného semínka hnědého
  • 200 gramů vody vařící
  • 1 - 2 čajové lžičky soli
  • 10 gramů cukru
  • 90 gramů bramborového škrobu
  • 300 gramů vody pokojové teploty
  • 2 čajové lžičky instantního droždí bezlepkového
  • 20 gramů řepkového oleje

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 kus

Białko 15.7 g
Kalorie 3115 kJ / 744 kcal
Tłuszcz 6.1 g
Węglowodany 160.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...