Urządzenia i Akcesoria
Bezlepková bageta z pohanky, quinoy a rýže
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
3 kusy
Składniki
-
100 gramů pohanky nepražené
-
140 gramů quinoy
-
200 gramů rýže bílé, dlouhozrnné
-
30 gramů lněného semínka hnědého
-
200 gramů vody vařící
-
1 - 2 čajové lžičky soli
-
10 gramů cukru
-
90 gramů bramborového škrobu
-
300 gramů vody pokojové teploty
-
2 čajové lžičky instantního droždí bezlepkového
-
20 gramů řepkového oleje
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 kus
Białko
15.7 g
Kalorie
3115 kJ /
744 kcal
Tłuszcz
6.1 g
Węglowodany
160.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Bez lepku II
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Univerzální bezlepkové těsto
35 min
Bezlepkový chléb
1 godz. 40 min
Toastový chléb (bez lepku)
14 godz.
Chléb z rýžové mouky (bez lepku)
1 godz. 15 min
Jáhlová mouka
5 min
Alternativa smetany na bázi kešu
6 godz.
Křupavé PALEO cereálie (bez lepku)
30 min
RAW pomerančový dort s mandlemi
1 godz. 40 min
Celozrnný chléb se semínky (bez lepku)
4 godz.
Bezlepkový chléb se sušenými rajčaty
2 godz.
Lněné bezlepkové pečivo
1 godz.
Bezlepkový chléb života
1 godz. 10 min