Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 gramů sýru gruyère, na kousky
- 500 gramů hladké mouky
- 250 gramů vody, vlažné
- 1 kostka čerstvého droždí (40 gramů)
- 1 špetka cukru
- 1 polévková lžíce provensálského koření
- 75 gramů olivového oleje
- 2 rovné čajové lžičky soli
- olivový olej, na vymazání plechu
- 1 žloutek
- 1 polévková lžíce vody
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 5944 kJ / 1420 kcal
- Białko
- 46 g
- Węglowodany
- 179 g
- Tłuszcz
- 59 g
- Błonnik
- 11.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Asijské knedlíčky plněné zelím a masem
1h 35min
Převrácený koláč se šalotkou a kozím sýrem
1h 10min
Máslové rolované knedlíky
1h 10min
Chléb s chilli
4h 30 min
Focaccia verde
2h 20min
Focaccia s cibulí
2h 20min
Ciabatta s olivami a tymiánem
16 godz. 40 min
Slaný koláč s uzeným lososem a špenátem
2 godz. 30 min
Chléb nebo bochánky s rajčaty a bazalkou
1 Std. 45 Min
Okatý chléb
9 Std. 40 Min
Pomazánka z pečených paprik
45 Min
Focaccia s cherry rajčátky a pestem
1 Std. 50 Min