Grundteig für Brot

Grundteig für Brot

3.6 16 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 24 godz. 30 min
100 g

Składniki

  • frische Hefe
    ⅛ Würfel
    ½ TL Trockenhefe
  • Wasser
    250 g
  • Mehl
    500 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 Gramm

Białko 7.7 g
Kalorie 950 kJ / 227 kcal
Tłuszcz 0.7 g
Błonnik 2.36 g
Węglowodany 50.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...