Urządzenia i Akcesoria
Fondant
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
600 g
Składniki
-
Gelatine4 Blätter
-
Wasser25 g
-
Zucker500 g
-
½ TL Vanilleextrakt, selbstgemachtVanillezucker selbstgemacht1 TL
-
50 g Glukosesirup, z.B. AkazienhonigHonig z.B. Akazienhonig50 g
-
Puderzucker zum Bestäuben
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
0.1 g
Kalorie
1486 kJ /
355.2 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
94.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Schoko Drip Cake mit Ganache und Amarenakirschen
3 godz. 40 min
Mini-Donuts
2 godz. 45 min
Welcome Baby Torte
3 godz. 30 min
Rosa Macarons mit Erdbeer-Ganache
2 godz. 30 min
Macaron-Schalen (Step-by-Step)
1 godz. 30 min
Ganache
20 min
Buttercreme
5 min
Burger-Brötchen
1 godz. 45 min
Ofen-Donuts
45 min
Schoggi-Praliné-Dacquoise
1 godz. 5 min
Macarons mit Marzipan-Himbeer-Füllung
2 godz.
Erdbeertörtchen
1 godz. 15 min