Urządzenia i Akcesoria
Sandwichbrot
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
24 Scheiben
Składniki
-
Butter und etwas mehr zum Einfetten30 g
-
10 g frische HefeTrockenhefe (4 g)1 TL
-
Wasser240 g
-
Vollrohrzucker (oder Rohzucker)30 g
-
Weizenmehl500 g
-
Salz1 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Scheibe
Białko
2 g
Kalorie
375 kJ /
90 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Backen macht Freude
65 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Sandwichbrot
3 Std.
Toastbrot
3 Std.
Ruchbrot im Brattopf
2 Std. 25 Min
Weizen-Dinkel-Brot
12 Std.
Cuchaule (Freiburger Safranbrot)
2 Std. 30 Min
Brötchen
1 Std. 40 Min
Leinsamenbrot
1 Std. 30 Min
Schnelles Brot
1 Std. 15 Min
Weizen-Buttermilch-Brot
12 Std.
Waadtländer Kreuzbrot
13 Std. 30 Min
Weggli
2 Std. 5 Min
UrDinkel Brot
11 Std.