
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g d'abricots frais coupés en quatre
- 300 g de mangue coupée en morceaux
- 400 g de jus d'orange
- le jus d'1/2 citron jaune
- 10 glaçons
- Wartości odżywcze
- na 1 verre
- Kalorie
- 82 kcal / 351 kJ
- Białko
- 1.3 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Węglowodany
- 18.8 g
- Błonnik
- 2.7 g