Tortano mit Schinken und Taleggio

Tortano mit Schinken und Taleggio

4.7 69 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
12 Stücke

Składniki

  • Hartweizengrieß
    170 g
  • Mehl Type 550
    400 g
  • Oregano, getrocknet
    1 EL
  • Wasser lauwarm
    300 g
  • Olivenöl
    20 g
  • Honig
    15 g
  • Hefe
    20 g
  • Salz
    2 TL
  • Taleggio in Würfeln
    200 g
  • gekochter Schinken in Streifen
    200 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Stücke

Białko 13 g
Kalorie 1113 kJ / 266 kcal
Tłuszcz 7 g
Błonnik 2.4 g
Węglowodany 36 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...