Urządzenia i Akcesoria
Tortano mit Schinken und Taleggio
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
12 Stücke
Składniki
-
Hartweizengrieß170 g
-
Mehl Type 550400 g
-
Oregano, getrocknet1 EL
-
Wasser lauwarm300 g
-
Olivenöl20 g
-
Honig15 g
-
Hefe20 g
-
Salz2 TL
-
Taleggio in Würfeln200 g
-
gekochter Schinken in Streifen200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stücke
Białko
13 g
Kalorie
1113 kJ /
266 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mozzarella gefülltes Fladenbrot
45 min
Kräuterfaltenbrot
1 godz. 20 min
Chili Chorizo Dog
2 godz. 50 min
Calzoni mit Gemüse und Schinken
1 godz. 45 min
Kartoffel-Käse-Hörnchen
40 min
Speckrosen
1 godz. 15 min
Speck-Zwiebel-Stangen
1 godz. 20 min
Pastastrudel mit Kasseler und Sauerkraut
1 godz.
Sesamringe
1 godz. 20 min
Käse-Schinken-Stangen
1 godz.
Parmesan-Rosmarin-Brötchen
1 godz. 30 min
Käse-Kräuter-Striezel
1 godz. 35 min