Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g di cipollotti
- 50 g di cetriolini sott'aceto
- 2 avocado, la polpa matura (circa 350 g)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 20 g di succo di limone
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pomodori, in quarti e privati dei semi
- 8 piadine
- 250 g di salmone affumicato a fette sottili
- 50 g di spinaci baby freschi
- 1 cetriolo pelato, privato dei semi e a fette sottili
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 420 kJ / 101 kcal
- Białko
- 5.04 g
- Węglowodany
- 5.85 g
- Tłuszcz
- 6.31 g
- Błonnik
- 1.32 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gnocchi ripieni con spinaci freschi e salsiccia
1 Std. 30 Min
Pollo alla tapenade con purè di patate e cipolle caramellate
2 Std. 50 Min
Burger vegan
5 godz.
Tortillas
1h
Rotoli di piadina con alici, tonno e pomodorini
1h
Club Sandwich con verdure grigliate e insalata (vegan)
6 godz.
Pappa al pomodoro, frittata di spinaci e ratatouille di verdure
1h 5min
Bagel con salmone affumicato e rucola
2 Std.
Piadina romagnola farcita
55 min
Tigelle alle erbe aromatiche con pesto di fave
4 godz. 40 min
Panini con tortini alle noci e alle patate dolci
2 Std.
Pizza vegetariana veloce
50 Min