醋溜鱸魚

醋溜鱸魚

3.5 2 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 人份

Składniki

  • 鱸魚 洗淨、切段(厚度約1公分)
    350 - 400 克
  • 切絲
    30 克
  • 新鮮紅辣椒 去籽、切絲
    15 克
  • 切絲
    30 克
  • 500 克
  • 1 茶匙
  • 冰糖粉
    1 大匙
  • 烏醋
    5 大匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 18 g
Kalorie 437 kJ / 104 kcal
Tłuszcz 0.1 g
Błonnik 0.6 g
Węglowodany 7.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...